Dom > О нама

О нама

Компанија на "управљање првокласним, сервисним искреним" концептом управљања ",

квалитет изнад, репутација вечна "квалитетна свест,

100% задовољство купаца висококвалитетних производа.


Наша фабрика

Кингдао Пенгцхенг тецх Индустри Цо доо је компанија специјализована за преносни кула, челични торањ, радио и телевизијску кућу, кула за мобилну комуникацију микроталасног торња и дизајн структуре трафостанице, производњу и уградњу професионалне компаније, компанија која се придржава "створити висококвалитетним производима како би осигурали да услуга квалитета, квалитета и задовољства клијената, у процесу завршетка готово милион конструкција челичне конструкције, уздигне изванредну технологију, нагомилала богато искуство, стварајући одличан тим, услуге и иновације високог квалитета производе, савршен дух да освоји поверење.

Наш цертификат

Кингдао Јиан Пенг челична структура ограничена компанија у заједничким напорима руководства компаније и тачно вођство особља, компанија је 2007. године усвојила "ИСО9001 систем квалитета сертификације, у 2008 добила емитовање, комуникацијски торањ и маст производа" национални дозвола за производњу индустријских производа ", 500КВ ХВ" Лиценца за производњу индустријских индустријских производа "и" Сертификат о националном науку и технолошком достигнућу "," сигурносни сертификат "итд. у примјени микрорачунара опремљеног компјутерским просторијама и са Схангхаи Тонгји Универзитет и друге јединице заједнички развијају рачунарски софтвер, овај софтвер се широко користи у различитим типовима високоградње челичне конструкције и процеса цртања. Истовремено, Покрајинска управа за индустрију и трговину у Схандонг-у као "покрајински уговор и поуздано предузеће" почасни наслов.Тржиште производње

Кина планира да инвестира 4 трилиона јуана да прошири домаћу потражњу, десет мера у три која укључују изградњу електроенергетских објеката, унапређују сеоску електроенергетску мрежу, убрзавају градске мреже, велики број железница, аутопутева, аеродрома, воде, струје и других главна инфраструктурна изградња на непревазиђеној скали, национална мрежа предложена у наредне 2 године ~ 3 године, скала инвестиција ће бити више од 1 билион јуана, а првобитно планирање "у 11. Петогодишњем након двогодишњег инвестиционог плана за 550 милијарди јуана, прилагођених на око 750 милијарди јуана, што представља велики позитиван утицај на енергетску индустрију.


Епилог

Увјерени смо да: брзи економски развој у свијету данас, уз вашу руку под руку, "Јиан Пенг" као бисер високотехнолошке индустрије, Исток ће постати цветајући у свијету! Верујемо да ће тачно вођство владе и подршке заједнице, "Јиан Пенг" бренд бити дозвољен у комплексном свету династије Шанг у непобедивој позицији, "Јиан Пенг" ће имати сјајан сутра!