Dom > Знање > Sadržaj
Припрема за изградњу процеса инсталације лаке челичне конструкције
- Sep 20, 2017 -

1. Тестирање и прихватање сидрених вијака

Уношење и прихватање компоненти, монтажа инспекције података, подизање и позиционирање компоненти, привремена фиксација, корекција мјерења, тест ретестирања, заваривање споја вијака, испитивање, поправка боје, завршетак прихватања, поправак напајања плана заваривања. Због тога што је грађевинска површина дуже, површина градилишта је већа. У ту сврху, треба пажљиво развити недјељу уласка и дизања компоненте, дневни план, компоненту у дневни план, тачан број и број сваког комада. Дневни унос компоненти за испуњавање дневног плана дизања и подршке на лицу места како би се осигурало да постоје три дана резерви компоненти.

Према распореду дизања локације, недељу дана унапред обавијестити производни погон, тако да производни погон у свако доба дохвати локацију како би инсталирали потребне компоненте за унос времена. План се мења најмање два дана унапред како би се обавестио производни погон, производни погон би требао бити стриктно ин ситу подизање потребних компоненти у план, на вријеме за транспорт компоненте на локацији одређену локацију.

2. Инспекцијски преглед компоненти

Инспекција челичних компоненти након уласка у инспекцијску групу у складу са листом терета како би се проверио број и број компоненти које треба да се подударају, тим проблемом је пронашао на бележници, повратну информацију производног погона, како би заменио завршене компоненте. Према дизајнерским цртежима, спецификацијама и извјештају о инспекцији постројења за производњу, квалитет компоненти потврде прихватљивости врши добар провјеру чекања. Да би се неквалификоване компоненте могле временски изменити у фабрици како би се обезбедио напредак у изградњи, могу се такође директно ући у фабричку инспекцију. Углавном проверите димензију компоненте, величину и растојање рупа, положај уграђених делова итд. Проверите употребу квалификованих мерних инструмената, равномеран рулер. Производња компоненти која превазилази стандардну грешку и деформацију у транспорту мора се поправити и смањити на нивоу тла пре уградње.

3. Уређење дворишног елемента, чишћење

У складу са постављањем протока пратећих компоненти на локацију, употреба ауто-дизалица је што је могуће стагнута близу локације за уградњу. Улагање челичних компоненти треба да буде равномерно, постављено равно, како би се спречило деформисање компресије компоненти, компонента се не сме наслагати више од три спрата. Пре подизања, чланови морају уклонити рђу и прљавштину са контактне површине и површине трења са челичном четком.