Dom > Знање > Sadržaj
Питања којима је потребна пажња у изградњи радионице од челичне конструкције
- Sep 20, 2017 -

1, конструкција облика треба да буде што је могуће једноставнија, ако је размера просјечног правоугаоног подручја углавном контролисана у оквиру 1: 1,5, она је економичнија и разумнија; топографија се користи у распореду радионица, контакту са транспортом и одводњавању локације; Под нормалним околностима, градијент природног терена није већи од 5, брдски нагиб није више од 40, планинска зграда не више од 60 препоручљивих.

2, требало би избјећи развој сеизмичке сметње и основни интензитет више од девет подручја земљотреса, токова дробија, клизишта, пукотина, крашких пећина и других опасних подручја, као и дебљи тростепени сложени леза, ново депонован лезен, прво -разложно земљиште, као што је геолошко лоше подручје.

3, треба избјећи рударску вриједност минералних подручја, ГОАФ, као и старих бунара, гробница, јама, густа подручја.

4, подручје локације треба да задовољи производни процес и захтеве транспорта, и резервише се за проширење земљишта.

5, производно земљиште и стамбено насеље у складу са фабричком величином и капацитетом, према земљи, покрајини, квоту за градске квоте, израчунава потребну површину.

6, отпад, отпадни остаци фабрике, његов складиштени отпад, потребна површина отпада треба да задовоље захтеве фабричких година рада.

7, градилиште би требало да се заснива на величини постројења, броју грађевинских објеката и другим факторима за разматрање оснивања.

8, избегавајте одабир фабрике челичне конструкције у изградњи густих, високонапонских далековода кроз подручје пројекта цевовода ради смањења рушења.