Dom > Новости > Sadržaj
Кине'с Топ Тен Радио и ТВ куле
- Sep 20, 2017 -

Но10. Нањинг радио и ТВ торањ познат и као "Зијин торањ". Смјештен на западној страни Гу Парка, река Кинхуаи, висина куле 318,5 метара, је модерна, мултифункционална ТВ столњака, удио куле је три удубљења у средини кроз празно моделирање, величанствено откривајући пејзаж, живећи у ваздуху велике, мале торњеве, облик летећих тањира, Товер Товер торањ, научна палата, зграда сукње и квадрат, травњак, зелени појас састављен од хармоничних зграда.

Но9. Линии торањ, налази се у Линии, провинцији Шандонг, сјеверно од јужног краја, налази се у Иихе, реку 祊, Лиукинг Санхе раскрснице. је скуп радија, лансирања телевизије, туризма, угоститељства, услуга излагања и других вишефункционалних услуга у једној од челичних торња. 326 метара висине, тренутно је први високи торањ на урбаном нивоу у Кини.

Но8. Радио и ТВ торањ покрајине Хеилонгјианг, познат под називом "Драгон Товер", лоциран у Харбин Хи-тецх развојној зони, изграђен је 2000. године и отворен за спољни свијет, представља скуп радио и телевизијског лансирања, туризма, хране и забаве, науке и технолошки паркови, оглашавање, бежичне комуникације, еколошки метеоролошки мониторинг, микроталасна комуникација у једном од свеобухватних вишефункцијских кула, торањ висок је 336 метара.

Но7. Макавски торањ торањ на југозападној страни Макаоа, висине 338 метара. Збирка туризма, изложбе, банкета и рекреативних и забавних функција у једној је високо армирано-бетонска конструкцијска кула, једна је од познатих обележја у Макаоу. Највиши споменик у кули гледа околину и погледа пејзаж у кругу од 50 км.

Но6. Хефеи Јаде ТВ Товер, смештен у прекрасном и елегантном башту кајсије у сјеверозападном углу Хефеј град, висок је 339 метара. Шеста челична цев са великим пречником у хиперболичну параболичку линију од тла, носи се на надморској висини од 209,40 метара изнад торња, пречника челичне цеви 1,5 метара, највећег светског челичног торња.

Но5. Централни Плаинс Фота, познат и као Хенан радио и телевизијски кула, налази се у провинцији Хенан Зхенгзхоу навигацију Исток и аеродром велике брзине размене. Кула је највиша на свету. Челични торањ, висок 388 метара висок је највиши Кини, други светски челични торањ. (Први је Токио Цлеар Ски Товер)

Но4. Централни радио и ТВ торањ основан је у јануару 1987. године, завршен у септембру 1994. године и званично отворен 1. октобра. Висока је 386,5 метара, плус громобран укупне висине 405 метара.

Но3. Тиањин радио и ТВ торањ, једна од десет сцена, назив сцене "Ски Товер свирлинг Цлоуд". Завршен у октобру 1991, познат и као Центар за активности младих Тиањин. Простире се на површини од 350.000 квадратних метара, налази се у округу Хеки, северно од спортског института, западно од стране ветрова сенке Прелеп водени парк. Укупна висина је 415.2 метара.

Но2. Оријентални Пеарл ТВ торањ је један од шангајских културних пејзажа, који се налази у Пудонг Лујиазуи, висине торња око 468 метара. Торањ има свемирску капсулу, револвинг ресторан, Павиљон историјског развоја Схангхаи Цити и други пејзаж и објекти, 1995. године укључен је у једну од првих десет нових пејзажа у Шангају.

Но1. Гуангзхоу торањ, познат и као Гуангзхоу нови ТВ торањ, надимак мали прилично струк, налази се у Гуангзхоу Хаизху округу (Ии Цхау Исланд) у близини торањ Ред Хиллоцк, торањ кула 454 метара висине, висине антенског висине 146 метара висине, укупне висине 600 метара , први је кинески први високи торањ, трећи по величини кула у свијету, након кула Токио Цлеар Ски.