Dom > Новости > Sadržaj
Класификација радио комуникацијског торња
- Sep 20, 2017 -

Обични комуникацијски торањ може се подијелити на кутну комуникацијску торањ, комуникацијски торањ за челичне цеви, торањ за комуникацију од алуминијске легуре, кула за комуникацију каблова, једноставна комуникацијска торња са три колоне и друге форме, могу се градити на тлу и могу се градити на крову. Облик торња је троугласт, четвороугаони, хексагонални, октагон и тако даље. Међутим, број челика који се користи у комуникационој кули повећава се са повећањем броја ивица, повећава се и вањска површина, треба да се заснива на стварним потребама, у комбинацији са архитектонском уметношћу, рационализацијом грађевине, може да игра бежичну комуникацију, изгради муње заштита, шљива цвета и други вишеструки ефекти. Његов тип варира у висини. Након што се заврши производња комуникацијске кутије, она мора бити прскана или вруће поцинкована или бојена за одржавање третмана против рђе како би се продужио радни век.

Састав материјала за комуникацију Товер је подељен на челичне цијеви, челични угао, округли челик и његове композитне компоненте, а најчешће се користи структура челичне цијеви, јер је отпор вјетра челичне цијеви мали, добар челик, уштеда материјала и згодан облик.

Угао Челични торањ користи спојну везу са вијцима, конструкцију инсталације и погодност за демонтажу такођер су корисне. Купци би требало да бирају различите материјале у складу са стварном ситуацијом. Комуникациона кула: апликациона и комуникацијска кула радио комуникације пуног имена. Углавном се користи као подршка за антене или сама као предајник који припада сигналној торпи, такође познатој као торањ за пријем сигнала или сигнални торањ, главна функција подршке лансирању сигнала за подршку антене која преноси сигнал. Његов носач је мостарски челични систем. Коришћење система за позиционирање мобилног / уницом / саобраћаја (ГПС) и других комуникационих одељења.