Dom > Новости > Sadržaj
Изградња челичне куле Хонг Конг-Зхухаи-Мацао мост Тешка Кина прва
- Sep 20, 2017 -

Мост поставља север и југ, Моат алтернативу. Изградња моста Хонг Конг-Зхухаи-Мацао биће "дуга" Хонг Конга, Макауа и Жуајаја. Оно што многи људи не знају је да је челични торањ најдужег моста на свијету на мосту направио Иангзхоу Ентерприсе. Крајем прошлог месеца, у компанији Тибао (Иангзхоу) компаније Пиер, мост Хонгконг-Зхухаи-Мацао мост Јиузхоу водоток моста челични торањ Свеукупни велики дио је почео да улази у реку, јужно море. Тренутно, на мосту Хонг Конг-Зхухаи-Мацао стоји чамац "Иангзхоу" који стоји на мору.

Одличан облик

Челични мост у облику моста Обликан облик кабла ако плови, харфа

Јучер је новинар стигао у Хањианг Тибао (Иангзхоу) Цо., Лтд. Шеф компаније рекао је репортеру да је крајем прошлог месеца, на крају моста Хонг Конг-Зхухаи-Мацао Јиузхоу мост на мосту моста Стеел Стеел превезени до градилишта моста.

Тибао (Иангзхоу) Цо., Лтд. Лиу Хонгтао, замјеник главног инжењера пројекта моста Зхухаи-Мацао, рекао је новинарима да је компанија у плутајућем непловљивом мосту челика главног носача двоструке амплитуде са 23 рупа, Јиузхоу Цханнел Бридге кабла торањ и челични носач и његова помоћна конструкција.

У фабрици, репортер је видео слику о ефекту, челични торањ се налази на средини девет континената. Мост воде, до два дела белог "једра", ветрова, прекрасних пејзажа;

Лиу Хонгтао рекао је да је на мосту Хонг Конг-Зхухаи-Мацао било 5 челичних кула, од којих су два носила Кинески железнички мост, а тежина две куле износила је преко 4.000 тона. "