Dom > Новости > Sadržaj
Главни процес производње кула
- Apr 05, 2018 -
Шкарање
Шарење и сечење треба обавити пажљиво и све делове посла који ће бити изложени погледу након завршетка морају бити уредно завршени. Ручно усмјерене бакље за сечење се не користе.

Савијање
Наша компанија је ованирала машину за савијање. Још више, можемо произвести кулисе са топлим савијањем или хладним савијањем према захтевима клијента.

Заваривање
Заваривање се не врши, осим ако претходно одобрење није добио од Инжењера.
Заваривање неће бити дозвољено на тачкама причвршћивања за проводнике, заштитне проводнике, изолаторе или пратеће склопове или заграде.

Субпунцхинг
Све рупе у структурном челику дебљине мање од 10 мм могу бити пуњене до пуних величина, осим ако није другачије наведено на одобреним цртежима. Отвори на цртежима приказани као бушене рупе и све рупе у конструкцијском челику дебљине 10 мм или више у дебљини и напетости чланова крстаре треба да буду бушене или под-пуњене и преплављене.

Пунцхинг
За ударање у пуну величину, пречник пунцх-а мора бити 1,0 мм већи од номиналног пречника вијака, а пречник канте не сме бити већи од 1,5 мм од пречника пужа. За поддужење, пречник пунцх-а мора бити 4 мм мањи од номиналног пречника вијака, а пречник мјерила не сме бити већи од 2 мм од пречника пужа. Под-штанцање за реамед посао мора бити такво да се након пражњења на периферији рупе не појављује површина удубљења.

Холе Сизе
Тамо где се рупе препливају или бушене, пречник готовог отвора неће бити већи од номиналног пречника вијака плус 1,0 мм.

Галванизирање
Сви материјали треба да буду топло поцинковани након израде у складу са најновијом ревизијом ГБ / Т 13912-2002 или АСТМ спецификацијом А 123.
Материјал који је одбијен због голих тачака или других дефеката превлака се или уклања и поново галванизује, или подручја без премаза треба да се откажу одобрени методом.
Све плоче и облици који су обрушени процесом поцинковања треба исправити тако што ће се поново преклапати или притиснути. Материјал се не може ударити или на други начин исправити на начин који ће повредити заштитни слој.

Паковање